Over mijzelf

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Mijn naam is Suzanne Vink-Hermeling. Ik ben getrouwd en ben de moeder van twee dochters. Tijdens een paar dagen vrij vanwege tijd voor mijzelf ben ik aan het haken geslagen. Het begon allemaal met het boek “Haken met Lizzy en Luuk”

haakboekHierin staat makkelijk uitgelegd hoe de basis-steken gedaan moeten worden. Ook stonden hier leuke beestjes in die makkelijk te maken waren. Dus de hele vrijdagmiddag ben ik toen in de weer geweest. Sindsdien is het iedere avond raak en zit ik te haken. Ondertussen ook al iets moeilijkere patroontjes uitgeprobeerd. Mede dankzij LajeT ben ik ook op internet leuke patronen gaan zoeken. De spullen die ik haak zijn over het algemeen leuke knuffels of andere zaken voor mijn kinderen. Om een overzicht te hebben van wat ik tot nu toe allemaal heb gemaakt en waar ik de patronen vandaan heb gehaald, is het idee voor deze site ontstaan. Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Ik maak vrij veel amigurumi haakwerkjes. Op deze site is uitgelegd hoe je netjes van kleur veranderd, zonder dat je dat heel erg ziet.

Advertenties

3 responses to “Over mijzelf”

  1. liesanne says :

    LajeT staat voor het delen van mijn passie voor breien en haken. Ik vind het super dat ik je een beetje op weg kan helpen. Haken en breien is ontspanning en een beetje meditatie. Ga vooral door op de ingeslagen weg.

  2. Marleen says :

    hallo, ik vind die vlinder wel mooi. Ziet er heel eenvoudig uit maar het patroontje zou ik heel fijn vinden. Alvast bedankt, Marleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: